my picture
Përshendetje!

Dhe Mirë se vini

Unë jam një Dizajner dhe Zhvillues i Uebfaqeve me seli në Kosovë. I pasionuar pas programimit dhe me shumë vullnet une kam arritur të perfundojë dhjetra Projekte të cilat janë të publikuara tek "Projektet".

Lexo më shumë